Комплект за баня КРИСТА

449 лв.
  • Производител: TRIANO
  • Код на продукт: Комплект за баня КРИСТА
  • Наличност: В наличност

Описание

Цената включва: 
горна и долна част с мивка FAYANS,
без смесител и сифон
.

Обзавеждане за баня със стилен дизайн.
Подходящо за влажни и мокри помещения. Изработено от PVC!

Мебелите и параваните могат да бъдат изработени по индивидуални размери.
Параваните и душкабините са изработени от 8мм. темперирано (закалено) стъкло. Видът на обтегача се определя от размера на паравана.


Мебелна фабрика Триано Русе е дългогодишен производител на висококачествени изделия за баня от ПВЦ.

Произвеждаме водоустойчиви, стилни, дизайнерски и ретро мебели за баня, шкафове с мивки и огледала, шкафове с вградено LED осветление, колони с рафтове и кошове, огледала за баня, огледала с нагреватели, полици, паравани, душ кабини, преградни врати, принтирани стъкла, ревизионни вратички, плотове от ПВЦ и стъкло, мебели с дървесни текстури и принтирани мотиви. Успешно вграждаме в нашите изделия мраморни, гранитни, стъклени и технически плотове.

Решенията, които предлагаме са най-разнообразни и се определят изцяло от Вашите желания, от специфичните размери на конкретната баня. Тонирането на мебелите в цветове се извършва по RAL каталог или по предоставена от клиента мостра. Разнообразието от форми, решения и цветове е безкрайно.

Тригодишният гаранционен срок на изделията, който предлагаме на нашите клиенти, ни мотивира да продължим да предоставяме най-високо качество за тях.

Коментари (0)

Напишете коментар

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър